Author: knigoprima

Knigoprima > 2023 > јуни

Измени и дополнувања на Законот за работните односи

Во Службен весник на РСМ бр.111/2023 се објавени измените и дополнувањата на Законот за работните односи кои се однесуваат на прекувремена работа и место…