Author: knigoprima

Knigoprima > 2023 > април

ДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА ТЕХ. УСЛОВИ ВО ПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

Во Службен весник на РСМ бр.79/2023 објавен е Правилникот за дополнување на правилникот за  за минимално-техничките услови во продажни објекти во кои се врши…