Author: knigoprima

Knigoprima > 2022 > октомври

Поедноставени процедури за поставување на фотоволтаици

Со измените во Законот за градење, кои стапија на сила на 25.10.2022 година, се поедноставува процедурата за поставување фотоволтаици и за граѓаните и за…

Рокови за исполнување на редовни даночни обврски за месец октомври

Управата за јавни приходи на својот веб портал ги објави роковите за исполнување на редовни даночни обврски за октомври 2022 година. -До 10-ти октомври –…