Author: knigoprima

Knigoprima > 2021 > мај

Јавен повик за пријавување на интерес од угостителските објекти за сместување за прием на гости кои ќе добијат Потврда за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 12.000,00 денари

Јавниот повик за пријавување на интерес од угостителските објекти за сместување за прием на гости кои ќе добијат Потврда за одмор на работници со…

Јавен повик за доделување на финансиска поддршка за регистрирани фотографски студија и фитнес центри

Предмет на финансиска поддршка на фотографски студија и фитнес центри кои беа затворени со Одлука на Владата. Право на учество имаат сите регистрирани фотографски студија…