Нови Објави

04 Ное

Согласно одредбите на Предлог – Законот за финансиска поддршка на работодавачите погодени од кризата предизвикана од КОВИД-19 за исплата на платите за октомври, ноември…

27 Окт

На 14 та седница на Владата на Република Северна Македонија утврден е Предлог на Закон за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено економската…

14 Окт

Управата за јавни приходи на својот веб портал објави известување кое се однесува на обврзниците на годишен данок на личен доход (физички лица) за…

22 Сеп

Согласно член 12-а од Законот за данокот на добивка (Службен весник на РМ, бр. 112/14, 129/15, 23/16, 190/16, 248/18, 158/19, 232/19 и Службен весник…

01 Сеп

Друштвото Книгоприма Консалтинг е една од водечките друштва за вршење на сметководствени услуги во Македонија, основана 1990 година. Низ годините и во согласност со…

04 Ное

Согласно одредбите на Предлог – Законот за финансиска поддршка на работодавачите погодени од кризата предизвикана од КОВИД-19 за исплата на платите за октомври, ноември…

27 Окт

На 14 та седница на Владата на Република Северна Македонија утврден е Предлог на Закон за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено економската…

14 Окт

Управата за јавни приходи на својот веб портал објави известување кое се однесува на обврзниците на годишен данок на личен доход (физички лица) за…

22 Сеп

Согласно член 12-а од Законот за данокот на добивка (Службен весник на РМ, бр. 112/14, 129/15, 23/16, 190/16, 248/18, 158/19, 232/19 и Службен весник…

01 Сеп

Друштвото Книгоприма Консалтинг е една од водечките друштва за вршење на сметководствени услуги во Македонија, основана 1990 година. Низ годините и во согласност со…

Категории

Нови Објави

Архиви