Финансиска поддршка на работодавачите од приватниот сектор заради исплата на платите за месеците април и мај 2020 година

Knigoprima > Известувања > Финансиска поддршка на работодавачите од приватниот сектор заради исплата на платите за месеците април и мај 2020 година