Усвоен Предлог-Закон за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза предизвикана од вирусот COVID 19 и измени и дополнувања на Законот за ДДВ

Knigoprima > Даночна регулатива > Усвоен Предлог-Закон за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено економската криза предизвикана од вирусот COVID 19 и измени и дополнувања на Законот за ДДВ