Измени и дополнувања на Законот за минимална плата во Република Северна Македонија – минимална плата 14.500 денари

Knigoprima > Регулатива за бизнис заедница > Измени и дополнувања на Законот за минимална плата во Република Северна Македонија – минимална плата 14.500 денари